Konsultācijas pa tālruni : 29 149 905
RSS

Blog posts of '2016' 'oktobris'

Nedaudz par Taha Harmony TA-25 skanējuma iespaidiem
Iespaidi par TA-25mini skanējumu
Audioquest DragonFly un Intona.

Pienesums,  ko dod Intona USB izolators izpaužas jebkuar līmeņa audiosistēmā, ir neapstrīdams. Vismaz tie, kas šo ierīci ir iegādājušies, tā apgalvo.  Brīvākā brīdī, intereses pēc nolēmu pamēģināt, vai izveidosies kāda saskaņa starp, tagad jau slaveno, Audioquest Dragonfly un Intona izolatoru. 

audioquest dragonfly red

Izvēle krita uz DF Red. Vispirms pieslēdzu Dragonfly tieši pie datora, bez jebkādām pārejām vai filtriem, bet DF izeju pa taisno pie Anthem jaudas pastiprinātāja. 

Skanēt skanēja, pat ne slikti, bet datora klātbūtne jūtama.  Failus atskaņoju ar Jriver,  un skaļumu regulēju ar atskaņotāja regulatoru.  Starp citu, Jriver iestatījumos , pēc drauga ieteikuma, atslēdzu „Clipp protection”. Iesaku pamēģināt. Visai būtisks skanējuma uzlabojums, par baltu velti.

Intona and Audioquest-dragonfly_red

Nākošais solis- pieslēgt Sarkano spāri pie Intona. Nepatīkams pārsteigums, jo skaņa neparādās un atskaņotājs „neredz” DF. Pirmais, kas ienāca prātā-jānomaina USB kabelis, jo iespējams, ka Forest , kā jau budžeta izstrādājuma, vadu šķērsgriezums ir par mazu. Tā AQ Forest 0,75 m vietā tika pieslēgts Furutech GT2 1.2m. Momentā viss sakārtojās.

intona_audioquest DF Red

 

 Un par Intonas-AQ Dragonfly kopējo saderību, vismaz no skanējuma viedokļa, šaubas neradās. Nekas nebija jāmin vai jāpiedomā. Pazuda tā nepatīkamā datora „piegarša”. Tai pat laikā Furutech GT2 raksturīgais skanējums bija saklausāms.  Likās ka MBL 126 akustikai  skan nedaudz nervozi , tādēļ nomainīju GT2 uz AQ Carbon USB 1,5m. 

  Jā , ne velti šis kabelis ir EISA laureāts! Kopumā Windows10-Intona-Audioquest Dragonflay Red-AQ Carbon USB skanēja pārsteidzoši labi! Ja mūzikas kolekcija ir CD ripi un nav nepieciešamības pēc ļoti augstas izšķirtspējas PCM un DSD failu atskaņošanas , tad šis komplekts ir grūti pārspējams no skanējuma-cenas-pielietojamības viedokļa.

 

 

 

Taga Harmony Mini stereo pastiprinātājs TA-25
Jauns pastiprinātājs instalācijām
Intona USB Isolator

  One user of Intona USB insulator shared his experience how he upgraded a bit of, this very effective device. In his system intona placed tightly between the various devices and the possible impact of electromagnetic interferences is very likely. Especially since Intona body was made of plastic, without any shielding.
  Then he decided to stick, over the walls of the Intona from the inside, Oyaide MWA Series- absorber of energy of the electromagnetic field. MWA is a Special rubber of polyethylene containing sendust alloy, which effectively protects against electromagnetic interferences.

It is difficult to say became the sound better, but now he is sure that now circuit board in the plastic box is protected against electromagnetic interferences.

 

Intona in audio system

intona inside

mwa-o30m

imtona_oyaide mwa-030m

 

 

 

 

Intona USB izolatora "apgreids".

   Kāds Intona USB izolatora lietotājs dalījās sava pieredzē, kā nedaudz pilnveidot šo, ja tā ļoti efektīvo, uz datora balstītās audiosistēmas, skanējuma uzlabotāju. Konkrētajā sistēmā Intona atrodas cieši starp dažādām dator-ierīcēm un EM lauka traucējumu tur visapkārt, domājams, ir pietiekoši daudz. Tai pat laikā Intonas kastīte ir izgatavota no plastika bez jebkāda ekrāna. 

   Tad nu tika izlemts  korpusa sieniņas no iekšpuses aplīmēt ar Oyaide MWA absorberi. MWA ir sendastu saturošs polimērs, kurš efektīvi absorbē elektromagnētiskā lauka enerģiju. Grūti pateikt, cik lielā mērā šis ekranējums uzlaboja kopējo skanējumu, bet , ko tik neizdarīsi savas sistēmas un sirds miera labad... 

intona USB  Furutech USB cable.jpg

 

intona usb oyaide mwa.jpg

/Intona_oyaide MWA 030

 

/Intona USB isolator upgrade mwa 030

 

Pret vibrācijas platforma- kārtējais jaunums no mūsu ražotājiem.
Pret vibrācijas platforma